Bunların sahada ne işi var?


Maçlarda ne yazık ki sahaya birçok alakasız cisim atılıyor. Ancak öyleleri var ki herkesi şaşırtacak cinsten. 

İşte yeşil sahalara atılan en ilginç yabancı maddeler:

Golf topu


Bayern Münih'in efsane kalecisi Oliver Kahn'ın başına Freiburg maçında golf topu atılmıştı.

Baca kapağı


2009'da Ankaraspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta Şilili oyuncu Rodrigo Tello, taç kullanırken kafasına fırlatılan baca kapağı yüzünden kendini yerde buldu.

Tenis topu


Dortmund taraftarları 2016'da bilet fiyatlarına gelen zammı sahaya bir sürü tenis topu atarak protesto etti.

Telefon bataryası


Werder Bremen'in oyuncusu Frank Baumann, Hamburg-Werder Bremen maçında sahaya atılan telefon bataryasının hedefindeydi.

Scooter


Inter taraftarları 2001’deki Atalanta maçında herkesi şaşırtacak cinsten bir olaya imza attı. Taraftarlar, rakip takımın taraftarından motor çaldı ve motosikleti San Siro'nun tribünlerine getirdi. Daha sonra motoru yakmaya çalıştılar ve en sonunda da aşağı tribünlere fırlattılar.

Cam şişe



Şimdi de ülkemize dönüyoruz. Hafızalarımızda hala yer eden bu olay Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanmıştı. Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, takım arkadaşı Volkan Demirel'in yakınına atılan içki şişesini alarak hakeme göstermişti. Maçı Alex'in golüyle 1-0 Fenerbahçe kazanmıştı.

Domuz kafası


5 yıl formasını giydiği Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan unutulmaz oyuncu Luis Figo'nun Nou Camp'ta çıktığı ilk maçta sahaya domuz kafası fırlatılmıştı.

Tavşan


Kıbrıs Rum Kesimi'nde Apoel-Omonia maçında bir Omonia taraftarı elindeki turuncu bir tavşanla sahaya girdi. Bunun nedeni ise Omonia taraftarlarının Apoel taraftarlarına turuncu tavşanlar demesi.

Hiç yorum yok