İlk yarının en iyi 11'i



2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'nun ilk yarısı sona erdi. İlk yarıda en iyi performans sergileyen oyunculardan oluşan ilk 11'i sizler için derledik.

1-Harun Tekin-Bursaspor



Kurtardığı penaltılarla dikkatleri üzerine çeken Harun aynı zamanda en fazla kurtarış yapan kaleci unvanına sahip. 

2-Martin Skrtel-Fenerbahçe



Fenerbahçe'nin Liverpool'dan sene başında transfer ettiği Martin Skrtel takımının savunmasını adeta kaleye çevirdi. Yıldız oyuncu sergilediği bu performansla başarılı bir transfer olduğunu kanıtlamış oldu.

3-Yalçın Ayhan-Başakşehir



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Milli takıma da seçilen tecrübeli stoper takımının savunmasına büyük katkı sağladı.

4-Miguel Lopes-Akhisar Belediyespor



Porto, Lyon ve Sporting Lisbon gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giymiş olan Miguel Lopes rakiplerine göre daha iyi bir performans gösterdi. 30 yaşındaki Portekizli oyuncu en iyi 11'in sağ bekinde yerini aldı.

5-Tiago Pinto-Osmanlıspor



Kadrodaki bir başka Portekizli ise UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkarak tarih yazan Osmanlıspor'un sol beki Tiago Pinto.

6-Emre Belözoğlu-Başakşehir



Lider Başakşehir'de takımın beyni konumunda olan Emre Belözoğlu kadromuzdaki yerini sonuna kadar hak etti. 

7-Atiba Hutchinson-Beşiktaş



Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Atiba bu dönem de izleyicilerin takdirini kazandı. Kanadalı yıldız aynı zamanda %94 oranla ligin en fazla pas başarı yüzdesine sahip oyuncusu.

8-Jeremain Lens-Fenerbahçe



Sene başında Teknik Direktör Advocaat'ın talimatıyla Sunderland'den kiralık olarak transfer Jeremain Lens Fenerbahçe'nin hücumuna büyük katkı sağladı.

9-Bruma-Galatasaray



22 yaşındaki yetenekli oyuncu hem attığı goller hem de yaptığı asistlerle Galatasaray'ın en etkili hücum silahı.

10-Pablo Batalla-Bursaspor



10 numara pozisyonunda kaptan Batalla yer buldu. Bursaspor'a tekrar gelmesiyle birlikte takımına can veren Arjantinli 6 gol attı ve 5 de asist yaptı.

11-Cenk Tosun-Beşiktaş



Kadromuzun forvet bölgesinde ise 10 golle gol krallığında zirvede bulunan Cenk Tosun yer aldı.

1 yorum:

  1. Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my website =). We could have a hyperlink trade contract among us yahoo mail sign in

    YanıtlaSil