En ilginç hobileri olan futbolcular


Futbolcular; maçlar, antrenmanlar ve basın toplantıları derken ilgilerini çeken hobilerle uğraşıp kafa dağıtmaya da ihtiyaç duyuyorlar. Çoğu oyuncu golf, FIFA ve kitap okumak gibi hobilere sahip olsa da bazı oyuncuların hobileri şaşırtacak cinsten.

İşte futbol dünyasından ünlü oyuncuların ilginç hobileri...

1.Gerrard Pique - Poker


Poker oynamayı çok seven Pique'nin uğrak yeri Las Vegas'mış.

2.Zlatan Ibrahimovic - Avcılık


Saha içinde sergilediği başarılı performansın yanı sıra özgüvenli açıklamalarıyla da gündeme gelen yıldız oyuncu, avcılıkla ilgileniyor. Özellikle Balkan ülkelerine ve Antalya'ya av için sık sık geliyor.

3.Andrey Arshavin - Moda


Rus futbolcu, Saint Petersburg'taki bir üniversitede moda tasarımı okudu. Şu anda da Rusya'da kendine ait bir kadın moda markası bulunuyor.

4.Dimitar Berbatov - Çizim


Bulgar yıldız, karakalem çizimlerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor.

5.Gabriel Batistuta - Polo


Bir döneme damga vuran Arjantinli golcü oyuncu, 2009'da polo sporunda kupa kaldırmayı da başardı. 

6.Mesut Özil - Video Oyunları


Özellikle Fortnite isimli oyunu sık sık oynayan Mesut Özil, Twitch adlı oyun platformu üzerinden canlı yayın da yapıyor. Özil, oyun tutkusu nedeniyle zaman zaman İngiliz basını tarafından eleştiriliyor.

7.Petr Cech - Bateri



Bateri çalarken kaydedilen videolarının yer aldığı YouTube kanalı da bulunan Petr Cech, bateri çalmasının kaleciliğine de olumlu yönde etkilediğini ifade ediyor.

8.Ryan Giggs - Yoga


Ryan Giggs, 40'lı yaşlarına kadar futbol oynayan nadir oyunculardan biri. Galli oyuncu bu durumu yoga yapmasına bağlıyor ve yoganın kendisini gençleştirdiğini söylüyor. Yıldız oyuncunun kişisel gelişimle ilgili DVD seti de bulunuyor.

9.Michael Owen - Atlarla ilgilenmek

Kendi atlarını yetiştirdiği tesislere sahip olan Michael Owen, futboldan emekli olduktan sonra zamanını atlarla geçiriyormuş.

10.Theo Walcott - Çocuk kitabı yazarı


İngiliz oyuncu TJ. adlı karakterin maceralarını anlatan çocuk kitapları yazdı. Ayrıca 2011'de kendi kariyerini anlattığı “Theo, Growing Up Fast” adlı otobiyografisini de yazmıştı.




Hiç yorum yok